Няма никакви доказателства, че съпругата на Здравко - Христина, която спечели

...
Няма никакви доказателства, че съпругата на Здравко - Христина, която спечели
Коментари Харесай

Брадърът Здравко: Няма нищо по-опасно от гнева на отхвърлената жена

Няма никакви доказателства, че брачната половинка на Здравко - Христина, която спечели първият ВИП Брадър, е нападнала Божена

„ Жената на Здравко от Биг Брадър преби любовницата му “, „ Любовен триъгълник в Приморско – дамата на брадъра Здравко наби любовницата му “. Това са част от заглавията в всемирски издания от последните часове.

В общи линии се споделя зрелищна история, в която основно настоящо лице е брачната половинка на спечелилия от първия сезон на „ Биг брат “ Здравко Василев – Христина, която съгласно изказванията е нападнала хипотетичната държанка на брачна половинка си Божена – словашка гражданка, която от известно време живее в Приморско.

Версиите в другите издания се разминават – от побутване до здрав женски пердах със скубане и нанасяне на удари. Цитира се и русокоската от Словакия, която твърди, че изпитала голям боязън за живота си, защото Христина я нападнала от ревнивост.

Никой обаче не потърси нито Здравко Василев, нито Христина, с цел да чуе тяхната версия за случилото се. Тази вечер брадърът от Приморско разгласява дълбокосмислен пост във фейсбук:

„ Поради големия интерес към събитията в родния ми град, два основни момента.

Първо – крайбрежната алея към този момент има ново име - Kurvenstrasse.

И второ, което е молба към медиите - да бяхте ме потърсили за детайлности. Такава пикантна история я обезличихте с някаква простащина “

Дежурният редактор на Флагман.бг преди минути беседва със Здравко Василев. Тези, които го познават знаят, че той не е човек, който ще излъжи. И също по този начин знаят, че може да понесе отговорност за постъпките си, да се разкая и извини, когато има потребност.

Заради това и актуалният капитан на туристически транспортен съд от Приморско не скри, че е имал случка с Божена. Уточни обаче, че е признал всичко на жена си Христина, която му роди три прелестни деца и тя му дала прошка.

Здравко бе сбит и цитира Маркиз дьо Сад –  „ Няма нищо по-опасно от гнева на отхвърлената жена “, сподели той, уточнявайки, че прекратил връзките с Божена преди няколко седмици. Тя обаче по този начин и не могла да одобри, че е подценена. Здравко няколко пъти се опитал да й изясни, че обича жена си и е позволил неточност, което още повече озлобило туристическата агентка Божена.

Така се стигнало до събота вечерта, когато словашката агентка се срещнала инцидентно с Христина на крайбрежната алея. Последвали няколко цветущи реплики от нейна страна и отговарящ отговор от другата. Но нищо повече.

Христина се прибрала в дома си и няколко часа по-късно била извикана в районно управление (на МВР) Приморско във връзка със сигнал на Божена. Твърденията в него били шокиращи. Божена твърдяла, че е нападната и бита. Насилието е деликатна социална тематика поради, което Христина е арестувана за 24 часа с полицейска мярка. Впоследствие е освободена. За благополучие, очевидци на случая стават две приятелки на Христина, които удостоверяват тезата й. Най-силният мотив в нейна отбрана е, че е със счупена ръка от началото на лятото, към момента е гипсирана и е явно, че не може да нападне никого.

Божена пък по този начин и не е предоставила здравно за нанесена телесна повредата от какъвто й да е вид.

След експлоадирането на абсурда тя даже изтри поста си от фейсбук.

„ Съжалявам, че се стигна до тази обстановка, само че тази жена явно реши да ме нарани по най-отвратителния метод. Успя да го направи! Най ме боли, че Христина е подложена на всичко това. Просто не го заслужава “, завърши Здравко.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР